Køb cykel på online cykelauktion

Tænk, hvis du kunne købe en brugt cykel med et klik? Det kan du nu! På vores online cykelauktion falder prisen indtil en person køber cyklen. Den første person der køber cyklen får den. Køb den perfekte cykel nu, inden den bliver solgt til en anden.

Du køber cyklen ved at betale et depositum på vores betalingsside, og det resterende beløb betaler du kontant til sælgeren når i mødes. Du kan fortryde dit køb efter du har set cyklen og få refunderet dit fulde depositum.

Generelle spørgsmål og svar

Hvad er fordelene ved cykelauktionen?

Du slipper for at bruge din tid og din energi på useriøse sælgere. Du skal ikke kæmpe for at få kontakt med sælgeren eller vente i kø for at se cyklen. På online cykelauktion er cyklen din, hvis du vil have den. Du køber cyklen med et klik og får førsteret på den. Spring køen over og få direkte kontant til en seriøs sælger nu.

Hvordan køber jeg en cykel på cykelauktionen?

Du køber cyklen ved at betale et depositum på vores betalingsside, og det resterende beløb betaler du kontant til sælgeren når i mødes. På betalingssiden kan du se beløbet du skal betale i depositum, samt beløbet du skal betale kontant til sælgeren ved fremmøde.

Hvad sker der efter jeg har købt en cykel på cykelauktion?

Når du har betalt depositummet modtager du sælgernes kontaktoplysninger. Du aftaler et møde med sælgeren hvor du kan se cyklen. Hvis du ønsker at købe cyklen efter fremvisning, så betaler du det resterende beløb kontant til sælgeren.

Hvad hvis jeg fortryder købet efter jeg har set cyklen?

Da det er en privathandlen mellem to privatpersoner, så kan du fortryde dit køb efter fremvisningen. Hvis du fortryder dit køb, så tilbyder vi at refundere dit fulde depositum.

Hvem er vi og hvorfor har vi lavet cykelauktionen?

Cykelauktionen bliver drevet af tre ganske almindelige drenge. Nima, som er studerende på IT Universitetet i København, og Andrea og Alberto som er tidligere studerende på Datalogisk Institut i København.

Cykelauktionen er vores iværksætterprojekt, og vores mission er at gøre brugte cykler let tilgængelige for alle. Vi håber du har lyst til at støtte projektet og prøve vores online cykelauktion. I 2016, hjalp vi mere end 1.000 personer med at finde en brugt cykel - og i 2017 vil vi gerne hjælpe dig.