Om os

Vi syntes der er for meget bøvl med traditionelle auktionshuse. Du skal betale for indlevering, afvikling, administration og transport af cyklen. Du kan heller ikke prøve cyklen før du køber den, og du ender altid med at betale en høj pris på grund af budkrige.

Vores mission er at gøre cykelauktioner let tilgængelige for alle. Derfor har vi lavet en online cykelauktion, hvor du kan sælge din cykel gratis hjemmefra, og få lov til at prøvekøre cyklen før du køber den.

Vi syntes budkrige er en dårlig ide. Derfor kan du ikke byde på vores cykelauktion. I stedet falder prisen på cyklerne indtil en person køber cyklen. Det betyder, at du altid køber og sælger cykler til markedsprisen.

Vi har brug for din hjælp. Vores projekt kan ikke overleve uden vores trofaste besøgende. Hvis du syntes vores online cykelauktion er en god ide, så husk at anbefal Secondhandbikes.dk til venner og bekendte.

Vi er tre gode venner som har lavet Secondhandbikes.dk. Nima, som er studerende på IT universitetet i København, og Andrea og Alberto som er tidligere studerende på Datalogisk Institut Københavns Universitet.

Hvis du har spørgsmål, ris eller ros, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@secondhandbikes.dk.