Billige Brugte Cykler i København - Køb Brugte Cykler her!

Billige brugte cykler København

Ideen bag Second Hand Bikes er, at gøre det nemt at købe billige brugte cykler i København. I stedet for at du bruger tid og energi på at lede forgæves alle mulige steder efter en brugt cykel, så har vi samlet en masse billige brugte cykler på vores online markedsplads. Alle cykler bliver solgt af private sælgere, hobbymekanikere og uddannede cykelmekanikere. Du kan finde en brugt racercykel, mountainbike eller bare en normal brugt cykel til skole og arbejde.

Vi har mange forskellige modeller af billige brugte cykler. Du kan finde alt fra billige stationscykler til smarte kvalitetscykler. Ligesom alt andet i livet, så får du den kvalitet du betaler for. Vores filosofi er meget enkel og ligetil. Vi vil hjælpe dig med at finde billige køreklare cykler, som kan transportere dig fra A til B.

Vi går utrolig meget op i sikkerhed og vi sørger for at monitorere platformen for cykelannoncer. Alle kan sælge og købe brugte cykler på secondhandbikes.dk.

Kontakt os:

info@secondhandbikes.dk

Hvor kommer vores billige brugte cykler fra?

billige brugte cykler københavn

Alle cykler til salg på Secondhandbikes.dk stammer fra private sælgere, cykelmekanikere og cykelforretninger. Second Hand Bikes har tidligere solgt cykler, men i 2015 blev Second Hand Bikes en cykelsøgemaskine, hvor alle kunne få adgang til at købe og sælge cykler.

Sådan køber du en billig brugt cykel

Vi er vilde med teknologi hos Second Hand Bikes. Derfor har vi lavet en smart cykelsøgemaskine, hvor du blot skal indtaste hvilken cykelmodel du søger, samt hvad dit maksimum budget ligger på.

Lige så snart du klikker søg, så giver vi dig en oversigt over alle brugte cykler til salg i nærheden af dig, der passer til dit behov og budget.

Det er gratis og uforpligtende at bruge vores cykelsøgemaskine til at indhente et tilbud. Hvis du syntes du har fundet et godt tilbud, så kan du bare tage kontakt til sælgeren og bede om en prøvetur, hvor du kan se og prøve cyklen. Vores mission er at hjælpe flest mulige mennesker med at finde brugte cykler gratis, derfor er vores cykelservice både gratis og uforpligtende.

Derfor sælger vi billige brugte cykler i København

billige brugte cykler københavn

Vi sælger brugte cykler i København, fordi vi syntes der mangler et sted, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik over brugte cykler til salg. Det kan hurtigt blive meget bøvlet og tidskrævende, når du skal finde en brugt cykel på tværs af sociale medier og online markedspladser.

Det har vi ændret på med Second Hand Bikes. Vi har gjort nemt og hurtigt for alle at finde køreklar brugte cykler. Vi samarbejder med hobbymekanikere og cykelforretninger, som istandsætter og sælger brugte cykler. Dertil har alle private adgang til at sælge cykler på Second Hand Bikes. Det skaber en markedsplads, hvor alle brugte cykler er samlet til de bedste priser.

Vi ved, at mange i København hverken har råd eller lyst til at betale 10.000 kroner for en ny cykel. Vi vil gerne være et alternativ til alle dem i København, som gerne vil have et billigt og pålideligt transportmiddel. Det vigtigste for os er, at cyklerne er køreklare – men du kan selvfølgelig også finde flotte cykler, hvis du har specielle krav til din brugte cykel.

Historien bag Second Hand Bikes

Second Hand Bikes startede i et klasseværelse i 2013. Vi havde fået besøg af udvekslingsstuderende i vores klasse og de manglede alle sammen brugte cykler. De gik glip af mange sociale arrangementer, fordi de var afhængige af offentlig transport. Det syntes vi var ærgerligt. Så vi var nogle drenge i klassen, som besluttede os for at gøre noget ved det. Vi begyndte at kontakte private sælgere og pruttede priserne ned på cyklerne. Derefter gik vi i fuld sving med at reparere cyklerne for små skavanker. Vi gav de brugte cykler i gave til vores udvekslingsstuderende og de var super taknemmelige for hjælpen. Vi syntes det var kanon sjovt og spændende at finde, istandsætte og give cyklerne videre.

Allerede en uge efter, blev vi kontaktet af nogle andre udvekslingsstuderende, som også havde brug for nogle brugte cykler. De fortalte os, at de havde svært ved at komme i kontakt med sælgerne, fordi de hverken kunne dansk eller finde rundt i København. De var ret mange, så vi besluttede os for at starte et frivilligt projekt, hvor alle var velkommen til at hjælpe med at finde, istandsætte og sælge billige brugte cykler. Projektet udviklede sig langsomt og krævede mere og mere tid.

I 2014 besluttede stifteren af Second Hand Bikes, at man var nødt til at drive projektet som en virksomhed. Derfor blev Second Hand Bikes officielt oprettet som virksomhed. Second Hand Bikes fik en smart hjemmeside og en fysisk cykelforretning på Østerbro. Forretningen solgte billige brugte cykler til alle i København, men bevarede den oprindelige filosofi. Second Hand Bikes handler om at hjælpe og gøre en forskel.

I 2015 blev Second Hand Bikes så populært, at den fysiske forretning ikke længere kunne følge med. Derfor besluttede ejerne af Second Hand Bikes at lave Second Hand Bikes om til en online cykelsøgemaskine og markedsplads for alle i Danmark. Alle fik adgang til at købe og sælge brugte cykler, hvilket gav Second Hand Bikes mulighed for at hjælpe markant flere med at finde og sælge brugte cykler.

Du kan være med til at gøre en forskel. Syntes godt om vores Facebook side og hjælp os med at nå ud til flere i København. Til gengæld lover vi spændende nyheder, sjove historier og gode konkurrencer.