Sælg din cykel på online cykelauktion hjemmefra - Gratis, hurtigt og nemt!

Sælg din cykel på online cykelauktion

Vil du have den højeste pris for din cykel? Og vil du gerne sælge din cykel hurtigt? Så skal du sælge din cykel på online cykelauktion. Det er gratis og du sætter mindsteprisen på din cykel. Du står for handlen ved salg og køberen betaler dig kontant ved fremmøde.Mere end 1.200 købere venter på nye auktioner. Det tager kun 2 minutter at oprette en auktions annonce. Sæt din cykel til salg på online cykelauktion nu.

Generelle spørgsmål og svar

Hvad koster det at sætte min cykel til salg på online cykelauktion?

Det er gratis.

Hvordan fungerer cykelauktionen?

Vores cykelauktion er en hollandsk cykelauktion. Det vil sige at prisen starter højt, hvorefter prisen falder indtil den rammer din mindstepris. Køberne følger din auktion imens prisen falder. Når en køber beslutter sig for at prisen er acceptabel, så kan køberen indbetale et depositum og vinde auktionen.

Hvad sker når min cykel bliver solgt på cykelauktion?

Du modtager en e-mail med køberens kontaktoplysninger, samt beløbet din cykel er blevet solgt til. Du kontakter køberen og aftaler et mødetidspunkt for fremvisning af din cykel.

Hvordan modtager jeg pengene når cyklen er solgt?

Køberen betaler dig beløbet kontant når i mødes. Du står selv for handlen ved salg, nøjagtig ligesom en almindelig privathandel mellem to personer. Vores cykelauktion håndterer ikke pengeoverførsler.

Hvad sker der hvis køberen fortryder sit køb ved fremvisning?

Da der er tale om en privathandel mellem to personer, så kan køberen fortryde sit køb efter du har fremvist cyklen. Køberen kan ikke fortryde sit køb efter du har modtaget betalingen og afsluttet handlen.

Hvordan tjener vi penge på cykelauktionen?

Vores cykelauktion er gratis for sælgere. Vi tjener kun penge på købere. For at vinde en auktion skal en køber indbetale et depositum til Second Hand Bikes. Dette depositum er vores betaling for at formidle kontakt mellem køberen og sælgeren. Hvis en køber fortryder sit køb efter fremvisning, så tilbyder Second Hand Bikes at refundere det fulde depositum tilbage til køberen.